Van 6 t/m 8 juli vindt het IASSIDD congres “Value Diversity” plaats.

Home > Nieuws > Van 6 t/m 8 juli vindt het IASSIDD congres “Value Diversity” plaats.

Het waarderen van verschillen is in de huidige tijd, waarin we geconfronteerd worden met racisme, discriminatie en uitsluiting, van groot belang. Daarbovenop vergroot de Covid-19 pandemie verschillen, maar biedt ook mogelijkheden tot verandering.

Dit congres zal voor het eerst in de geschiedenis van IASSIDD volledig online gestreamd worden vanuit de studio in Amsterdam. Een geweldige mogelijkheid voor mensen die nog nooit live aanwezig konden zijn bij onze congressen. U kunt deelnemen via de virtuele mogelijkheden: dit geeft kansen tot betrokkenheid, tot het vergaren van kennis en tot netwerken. Dat alles vanuit het comfort van uw eigen huis of kantoor.

Disability Studies in Nederland (DSiN) is als co-host betrokken bij de organisatie. DSiN stimuleert onderzoek en onderwijs op het gebied van disability studies. Door het ontwikkelen, delen en toepassen van kennis wil DSiN werken aan sociale verandering en bijdragen een inclusieve en diverse samenleving.

IASSIDD is een internationale organisatie die de wetenschappelijke studie van verstandelijke – en ontwikkelingsbeperkingen bevordert, alsmede de omstandigheden van personen met deze beperkingen en hun naasten.

Wij nodigen jullie graag uit om online aan te sluiten bij het congres om kennis op te halen en te delen met uw netwerk. Voor toegangsbewijzen kunt u hier klikken.  U komt dan op onze website waar u tevens het programma per dag, alle key note sprekers en workshops kunt vinden.

Wij hopen u online te zien tijdens het congres van 6 t/m 8 juli 2021 en deel vooral ook deze informatie. 

Geen alternatieve tekst opgegeven voor deze afbeelding